Geen shisofrenische vergissingen
Wel,?...ik neem het over Mijn beslissingen
Vandaag ga ik mijn gedachten eens verfrissen
Ik heb veel achtergelaten
nu ga ik mijn herstel terug voorlaten
zolang het mogelijke haalbaar blijft
zijn het de mooie woorden die op mijn lippen drijft
de woorden die ik door mijn handen op paier schrijf
wie loop ik tegen het lijf?
als de wind weer tegenzit?
al mijn gedachten spelen een eigenwijs regeltje
zo van ge gaat alleen die richting uit
mijn woorden zijn uitgesproken
hier diep in mijn poriƫn
ik heb weer tijdelijk met mijn problemen gebroken
het is opgestuurd met een zegeltje
maar ik sta hoger dan mijn bewustzijn
mijn geweten staan boven mijn verstand
ik en mijn geweten,?...de ideale band
twee keer mijzelf in de hand
wij bepalen wat er gezegd word
en wat er komt van woorden
de slechte verpletter ik
en wil ik moorden
opgegeten door de mond
geserveert op een gouden bord
hou ik mijn woorden kort
georganisch en af en toe wat manisch
maar al bij al is het onder controle
het zit zo wat ver achter gezond verstand gescholen
mijn opdracht is klaar en duidelijke taal
zonder medicatie is het bij mij
einde verhaal