Mijn hart staat voor jouw open
Het zegt zijn geheimen
Je moet er niet van weglopen
Laat het zich met jouw binden
En je zal mijn hart dat voor jouw bonst
Bij jouw hartje terugvinden
Leg het niet weg bij een vondst
Mis je aanwezigheid hier dicht bij mij
Je zorgzaamheid je bereidheid
Je eigen zekerheid waarmee je opfleurt
De emoties die je van mij hebt gevoeld
Mijn herinneringen aan jouw
Worden stilletjes beeldig verscheurd
Ik weet nog altijd niet wat mijn hart
Tegen dat van jouw heeft verteld
Il hoop dat mijn emoties
Mijn liefde aan jouw hebben vermeld
Ik hoop ergens stiekem
Dat het bij jouw is aangekomen
En zeg alstublieft niet
Dat mijn liefde blind is
Alleen wat nu blind is
Is het niet zien van jouw gezicht
In het hier en nu
Ik zie je alleen in mijn gedacht
Daar schijnt zij
Mijn licht
Maar het licht is stilletjes aan het doven
Mijn hart wil stilletjes niet meer
In deze liefde geloven
Nu het probleem is
Ik hoor je niet meer
Het doet enorm zeer