een stralenkrans valt als een regen
als goud op weiden, velden
wanneer de nacht zijn deuren sluit
zoek ik de diepte van jouw ogen
in het ontwakend licht van zon
jij bent mij toverheks en fee
wanneer jij zoete woordjes fluistert
brengen mijn zachte zoenen
een warme glans op jouw gelaat
en duik ik in jouw liefde onder
sunset 09-04-2019