Ik voel me bevrijd
weg van de aardse zorgen en pijn
de laatste dagen waren voor mijn nabestaanden
lang en zorgzaam verslagen en niet fijn
Er zijn er die me missen
of die me herinneren zoals ik was
voor de 1 een lieve mentor
de ander een grote wildebras
Mijn leven was met diepe dalen
je ziet mensen komen en gaan
voor een plek die leeg kwam
ging er weer een ander opstaan
Ik heb steun gehad van dierbaren
liefdevolle aanrakingen stemmen
als een strohalm in mijn gevecht
echter kon ik de dood niet afremmen
Zachtjes heb ik deze wereld verlaten
op het einde vond ik de rust
er werd tegen mij gesproken zachtjes
alsof een engel mij had gekust
De reis heb ik weten te aanvaarden
mijn herinnering leeft in julie hart
afscheid nemen bestaat wel maar er is
een hiernamaals en daar wacht ik vol smart
We komen erlkander weer tegen
dat is een vast gegeven
of in het hiernamaals
of in een ander leven