je bent mijn tempel
je trekt mij over die drempel
je bent zoals een vast gesteende steunpillaar
in mijn hart gekopieerd honderdmiljaar
je bent mijn bloedgroep
mijn lekkerste snoepgoed
als een gummy samengetrokken
samen één smaak van snoepstokken
we zijn op voorhand met de hand getrouwd
een hart dat overlegt en van elkander houd
een spiegel waar wij twee in passen
de weerspiegeling uitgetekent
de namen in ons hart als bloedspiegel
weerspeigelt onze samengesmelte rassen
dat de hoeveelheid evenveel is uitgerekent
zoveel meer wat je nog voor mij betekent
open jouw spiegel glazen
open je hart het zal je omverblazen
hoeveel mijn hart dat in jouw wil grazen
onze bloedgroep stroomt door
tot het einde terug naar voor
naar het begin….
van een ideaal gezin