Val blindelings in jouw vertrouwen
Een band mijn gevoel
dat van jouw wil houden
Ik beschermd jou hart
met gevoel en teder
Ik voel je hier diep in mij
zo zacht en veder
Krijg je niet uit mijn gedacht
Ik zie je in mij
nog steeds met een lach
Verberg mijn laatste traan
Hou mij voor de laatste keer goed vast
Bewaar mijn traan
Stop hem in je hart
Ik dacht dat mijn hand
De enigste hand was
Dat in de jouwe past
Maar met dit hier en nu
Ben ik duidelijk niet opgewassen
Ik wist al eerder...
Dat mijn hart vol zat met krassen
Maar jij had de medicijnen
Die mijn krassen deed verdwijnen
Ik wou dat ik je nog meer liefde kon geven
Dat je niet hoefde te twijfelen
Voor met wie je verder wou leven
Ik wil met je knuffelen
Lekker lijfelen
Kusjes geven die je kon bekoren
Maar de sap is koud
zelfs bevroren
Soms kijk ik in mijn spiegels
Van mijn ogen
Een gedacht dat toch niet verwatert
Want deze ogen zien je terug
Nog voor even of voor later