Als onze hand
naar de vluchtelingen wil accorderen
Dan is er een afgezant
die deze mensen onze kennis wil aanleren
Wat verschilt ons van catechisatie
Als we allemaal afkomen
van die ene grote natie
We hebben gewerkt aan onze clementie
Maar onze wetten
spreken soms voor hun
als een afasie
En omgekeerd
Wij hebben een stabieler mogendheid
En zij hebben het omineus
Maar de ferociteit
is minder aanwezig in de westerse landen
Zo houden we ons allemaal
aan zuivere handen
Vrij in onze harten gevleugeld
Vleugels gestrekt in de wolken
Bereden met teugels
Spreek je mee uit door meerdere afkomsten
En Van grotere bevolken
Wij dienen allen de industriƫle slavernij
We leven allemaal in ons allen nabij
Wil niks van Vlaams belang horen
Ik ben multicultureel geboren