Ik ben waardevol
in mijn intensiteit van mijn pupil
Een pupil dat donker in gedachten sombert
In mijn eigen denken verwondert
Oogkleppen dicht in het denken naar cinyl
Pixels met fluorence doorzicht
Gedroogd in zuiverheid van intuïtie
Open ik zachtjes mijn oogklep
Licht over intens brandend in mijn sensor
Vrijgelaten in meerdere dimensies
Mijn slachtoffers worden gecondoleerd
door een dokter in de forenses
Mijn alibi word gedifineerd
Schuld betreed zich
in mijn eigenwijze intelegentie
Persoonlijkheidsstoornis
in mijn dubbel leven
Getroffen door deze ziekte
die mij binnen is getreden
Een uitvaart van mijn gezonde geest
En het einde van mijn bestaan
dat ik uit het levensboek leest
Ik leg mijn kopje erbij neer
Maar dan strijd ik weer
Geef mij weer een voldoening
De fluocerende gekleurde oog
Brengt mij in een nieuw tijdperk
De sleutel het figuur van het denken
Die terug in mijn hoofd zoog
Mijn eigen visiesieuze werk
Strooit zand in de machine
Wie gaat deze computer verder bedienen
De achteruit koppeling ingedrukt
Ik haal mijn goede ziel terug
Het is mij opnieuw gelukt
De overwinning
heeft zijn opwinding
Onderdrukt
Ben nog weinig van dingen
onder de indruk