Snipper een stuk papier
Schrijf een stukje poëzie hier
Vlagen van denkende dagen
Hier terug bij vooraf begonnen
De pen heeft mijn woorden gevonden
Geschreven uit het diepste van het zindelijke
Mijn adem mijn geluid doet Ginneken
Verloren moeite dat mij nog boeide
Hoor mijn zucht door de lucht
Mijn prinses in een bloedmooie japon
Mijn paard dat staat gestalleerd
op het gazon
Ik heb mij naar het ideale paradijs geboekt
De bergen heb ik bezoekt
Een hele ervaring pak ik mee
Zeg nooit nee tegen een prinses
Eén van een voorwaardelijke les
Uren in de wereld staan kijken
Tot mijn ogen de ervaring passeert
En mijn benen in de loop beweegt
Tot de wolken de berg gladstrijkt
Is de regen tot onder gerijkt
Stroomt het over
In een denkend poëtische dijk