zij is mijn reizende ster
die naar mij toekomt
wanneer ik haar naam zeg
wanneer ik haar vraag om mij te behoeden
ze overbrengt mijn ziel naar het goede
ze legt een vertrouwen hand op mijn hoofd
beschermd mij dat niemand mijn ziel roofd
ze is een ster die mij komt bezoeken wanneer ik het vraag
een ster die mij in de nacht met haar mee draagt
ver reizend naar het ruimdenkende gedacht
alsof de oplossingen daar op mij hebben gewacht
de verre sterren zeggen mijā¦
spreek wat je hebt gelezen
wat er in je hart zit gescholen
je moet je mond kunnen uitspreken
zeg wat je hart je heeft bevolen
niks is met elkaar vergeleken
overleef het door aan mij te denken
jouw ster in de hoogste ranken
laat je je niet door jezelf ontgoochelen
je bent een mens dat kan goochelen
jouw soort legt niet snel de handdoek in de ring
je gaat niet altijd zomaar mee met de stroom
je bent geen onderwerp of een ding
je bent je eigen droom
de persoon die ik in mijn leven opving