Begrepen in mijn minste aandacht
Gedoken in het licht van maandag
Verhuisd van het weekend
naar een begin week
Wangetjes zien van het weekend nog wat bleek
Maar eerst moet het weekend nog starten!
Het geld is al aangekomen!
Dat scheelt al parten
Veel is het niet
Moet er een week mee doen
Maar in het weekend strijk ik het meeste poen
Misschien een barbecue
En een filmpje van rattatoei