Bewust
Iemand zei ooit
Leven is het meervoud van lef
Een belofte die glooit
Wat een besef
Niet voltooid, niets perfect
Stiekem steek ik mijn tong uit
Trek een gezicht, heerlijk imperfect
En bekijk mijn buit
Een grijns zo groot
Als morgen heel de dag
Doldwaas lach ik mijn tanden nog eens bloot
Omdat het kan en van mezelf mag
Geniet van het moment
Kies hiervoor, vanuit jezelf
Omdat het goed is, zoals je nu bent
Zoek het magische, dwaal door het gewelf
Van gedachten
Zing voluit tegen je echo
Verborgen wensen en krachten
Geef jezelf dit cadeau
Geniet ervan
Sta stil bij wat je voelt en ziet
Luister, beleef en voel dan
Wat dit je biedt
Enjoy the moment🍀