zij aan zij
je vingers strelen mijn benen
je lippen bewegen langzaam
in jouw verhaal
maar ik hoor niets anders
dan het tikken van jouw hart
tegen het mijne aan
warm met een rauw kanttekening
de geschiedenis is gedoemd
zich te herhalen
het verleden op vleugels,
gorgonen en demonen
gotische vandalen
leugens sijpelen als kortgerokte
dromen, zomerklaar
zal ik mij over geven , jouw pijlen
in mijn wind,
zal de wereld knielen
waar de wil is, geschiedt?!
ik vraag niet veel, geen zwaktebod
kind van God, los van het lot
reik mij jouw vrije hand,
in de ander het zwaard
-be my Clyde-
En Strijdt met Mij, Zij aan Zij