Mijn gedachten dat aan u voorbij wil spijbelen
Verlangens dat aan jou beginnen te twijfelen
Al mijn aandacht aan jouw begint te versnippen
Mijn gevoelens willen jouw uit mijn maag knippen
Vlinders vliegen voor altijd uit
ze schuilen zich onder een andere huid
waar alles zich opnieuw begint
een andere liefde waar ik mij niet in bevind
het apatische leven
begint zich terug af te spelen
een verhaal dat jou niet meer in mijn leven wil delen
het eindigt vroeg of laat helemaal
mijn vlinders die het bepalen
ofwel komen ze terug gefladdert
of ik moet het bij iemand anders gaan halen
hier eindigt jouw verhaal
ik moet verder als een rondschapende herder
die zijn kudde heeft verloren
misschien kan ik iemand anders bekoren
maar dan begint alles weer vanvoren