“AH” “vriend” Ad.
Kun je “Hollands nieuwe” kopen
bij de “Markthallen” in de “Randstad”?
Of ga je daarvoor naar “Albert Heijn“?
Wacht ik bel mijn moeder wel.
Hema je hebt toch een “Goedewaagen”?
Ik zoek trouwens ook een “Beter bed”
Er zit een “Spyker” in.
Die is vast ook te vinden in Rotterdam eo.
Of breng je me?
Een heel karwei
Of ik vraag Hans anders of Bertus.
Mooi Ad dan drinken we als ik die “Welkoop” eerst een “Heineken”
En gaan daarna naar “De Rabobank”.