Ik ben je kwijt,
en voel de pijn.
Maar vind je terug,
in warme herinneringen.
Zoals herinneringen aan de lange zomerdagen,
bemoediging geven in een donkere winter.
Ik ben blij dat je bij me bent,
in een speciale plek in mijn hart.
Draag ik je,
mis ik je,
En ik omarm je in gedachten.