Ik kreeg een inzending
Van een verstoringszender
Gehoor komt ingedrongen in mijn gender
Doorgedrongen in mijn zielsverwant
De oplossing komt van zijn kant
Een doorstroming
van mijn spirituele ongemak
Gehoord en gekomen met een draagvlak
Gesteund in mijn leven
Een vriend stelt mij op het gemak
Hij begrijpt mijn verstoring
Het word interessant
Alles behalve boring
Een gesprek
waar hij mij mening in meetrekt
Begripvol en overeenkomend
Gedachten telepatisch ineen stromend
Overeengekomen met dezelfde problematiek
Verstaanbaar in al onze kritiek
De oplossing is...
Mijn ziekte minder beleven
in een eidetiek