Een bankje voor groot en klein,
zal er voor een ieder zijn.
Ook al is het leed nog zo groot,
het bankje haalt je uit de nood.
Overdenkend in gedachte,
breng hij je in alle prachten.
Bloemen en dieren in alle kleuren,
geven je je leven weer allen geuren.
Ook als is het een groot geheim,
laat je leven vrolijk zijn.
Ook al kan je het niet meer aan,
het bankje zal er voor je altijd staan