Liefde van alle bloemen in de natuur
Liefde zo brandend als een spuwend vuur
Geliefd zijn tot in het diepste van mijn spier
Een liefde waar ik voor vier
Ze draait mij rond hare vinger
Ze Is ze mijn indringer
Een indringer waar ik mij goed bij voel
Dit is wat ik bedoel
Ware liefde houd mijn hoofdje koel
Houd mij op het juiste spoor
En laat mij bij haar het eerste door
Het is de liefde waar ik bij hoor
Mijn gevoel dat alleen bij haar buik terecht komt
De honger dat naar haar gromt
Een hart dat alleen voor haar overslaat
De enigste vrouw dat voor mij staat
En in mijn naam praat