Welke manier van doen of voorkomen
geeft mij terug plezier
wat is de uitnodiging
in mijn nieuwste dromen
ben ik de redder in nood
of ben ik het slachtoffer van iets groot
mijn verdriet trekt in mijn ogen
een alibie dat door pijn is geboren
mijn hand rijkt open
dit is mijn volgende zet
ik vraag je hoe ik mij hier uit red
soms uiteenvallend en sporadisch
hersteld als een koning
heersend zo legendarisch
absurd dat woorden glitteren
uitgespaard dat het volume gaat sitteren
een luide boodschap vol avontuur
het hart luistert en heeft dit afgevuurd
het woord dat gesproken is komt diep binnen
de handen tekenen het met doorgelezen zinnen
en willen met veel liefde herbeginnen