DONDERDAG 23 MEI 2019
Al weer vijf jaar geleden
Vandaag opnieuw poëzie
Een foto om te gedenken
wie we waren, wie we zijn
We dronken de woorden van Jan
kregen er de hoogte van
gedachten bruisten naar boven
spatten uiteen tegen het plafond
In Den Haag, De Postiljon
aan het Korte Voorhout
verwachten we zout
en gedichten van beton