zoeken naar mijn liefde in woorden
een hart dat het in heerlijkheid zingt
een lied dat niet stilvalt
waarbij je de stroming niet kan moorden
de trillingen die diep in het hoofd dringt
een liefde die mijn gevoelens telkens herhalen
dat ene echte gevoel
is mijn enige speciale
kleurrijk en voorbeeldig
zij dat door mij kan rondlopen
met een hart openlijk en beeldig
een ritme dat rekent op mijn aandacht
een ritme dat stuit op een pact
zo mooi en alles ombindend
zo sierlijk en bemindend
dat ik haar mis
ik geef je liefde met één verbeelding
in diepte van gedachten
met een me to you kiss