alle gedachten met jouw
brengt mij in een stromend water
al wat niet mee geniet
is nog niet voor nu
maar bewaart voor later
een kus dat nog niet naar jouw is gestuurd
is onderweg vergeten door jaloezie
en heeft te lang naar je lieve lippen gegluurd
heeft te veel naar je zuiver hart geluisterd
maar toch heeft je hart de kus gevangen
en je lippen met een mooie sproet
heeft mijn kus ontvangen met verlangen
behoed van een hart zo smakelijk zoet
beantwoord je mijn kusjes
met een spatje bloed
bewaard en gestroomd zo vloeiend
als een snaar van een gitaar
met een hoge noot vinyl
zo diep gebracht in mijn ziel
jij bent een vrouw
zo interessant en boeiend
mijn kusjes en die van jou
vol sensitiviteit
met een smakelijke
en makkelijke bereikbaarheid