weer veslindert en zwevend
ben ik weer doorverkocht
in een ander hart
als een regenboog haar kleuren kon verweelde?
Was het een kleurrijk vertoon dat haar uitbeelde
Verliefd in jouw liefde
je houd mij weer levend
zo mooi en verfrissend weeldend
Een wolk dat gaat vervagen
Elke druppel op de tongen
Gespoeld door de magen
mijn buik was liefdevol
en naar jou toe verkocht
ik heb naar een zoektocht
en een aankomst gezocht
ik heb gezocht naar mijn ideale verbeelding
waar ik heb rondgevlogen in jou omgeving
zachtjes ontvangen in jouw romantieke beweging
wind vanvoor door je zachte adem
in beeld gekomen met jouw samen
een foto getrokken door spiegelende ramen
zodat ik je meerdere keren kan bekijken
en mijn liefde jou kan bereiken
om te houden van het moment
hier een mijn naar jouw compliment
sorry ik was even geschrokken in mijn element
hoe mooi een vrouw als haar kan zijn
van elke lengte groot of klein
een reukje zo lekker tot in mijn neus
ik hou van deze vrouw echt serieus
zo mooi in haar element gekleed
zo ideaal en compleet
stond ik daar toch heel even perplex
van je schoonheid
met een hartige radarpijl
en verlegen in je bijzijn
je bent een mooie oogverblindende
uitstralende vertoonde sex