Ik ben vrolijk ik ben blij,
zeker nu het zonnetje schijnt.
Bloemen staan in volle pracht,
nu het zonnetje weer lacht.
Laat dit altijd maar zo zijn,
niks geen regen altijd zonneschijn.
En komt er een wolkje op een dag,
dat even wat verkoeling bracht.
Maar die zal weer gauw verdwijnen,
en de zon zal weer verschijnen.
Tot het einde van de dag,
sta op mijn gezicht nog steeds die lach.