Geloof in het vernieuwen van ideeén
Het is omkadert en met een verleden
Dat de voorhand de offering trof
Langdurig en langlippig grof
Traag gaande naar een pensioen in verlof
Uitgeblust en gezocht naar rust
Nu nog gediend voor het werkende paard
Thuis komen in de winter
met een open haard
de omkadering is voltooid
juist in het kader geplooid
en het budget naar meerdere nullen omgegooid
betalende rekeningen zijn uitgekeerd
maar mijn bekendheid is onteerd
een eer dat niet bij zijn toepassing ingedekt word
een rekening dat overdreven
met nullen meer word gestort
had ik nu maar een huis
zo groot als een fort