hoe heerlijk, schitterend
ben je toch, zo glad en mooi egaal,
ik wou echt dat ik je vond,
dan werd ik je gemaal.
Ik weet wel dat ik overdrijf
maar dat is wel bewust,
want eigenlijk ben ik verschrikkelijk
ongerust.
Ik speel het liefst van al met jou
je bent warm en ook wel koel
je stem klinkt heerlijk
als je zegt;"je schrijft echt wat ik voel.
Ik moet er nu vandoor, dus ben ik hier haast weg
onthoud echter een laatste ding
ik zeg het beter dan ik het zi...