Ik vind je lief,
Je danst een schattig dansje,
Je ogen zijn zo groot
Hector het lieveheersbeestje
Vind zijn baasje wat idioot-
Die voelt zich te volwassen
Om zich over hem te ontfermen
Maar ik heb besloten
Dat ik het baasje lief vind,
En dat ik Hector voor hem wil beschermen
Beiden zijn om op te vreten,
Dus nu mag je wel weten,
Dat ik mijn zinnen op het behouden van
Hector het dansende beestje heb gezet
Het baasje is nu rond eind 20, en ik ook zo ongeveer
Die draait hopelijk bij, anders doet mijn hart zo´n zeer.