Verdoem mij
engel,
Vecht mij
duivel,
Een mes een
zwaard,
Klieven zal
ik niet,
Niet in jouw
hart,
De mijne,
Zee water,
Verzuipen zal
jij,
En ik,
Vuur de hel,
Branden zal jij,
En ik,
Verdoem mij
engel,
Vecht mij
duivel,
Ik zal over-
winnen,
Door het zwaard,
Vuur en water,
Ga nu duivel,