Heeft de ziel honger,
Is het een mond om te voeden,
Met gedachten over zorgen,
Die niet kunnen wachten tot morgen,
Je vind daar een weg heen,
Waar niemand recht heeft om te vragen,
Ik volg je, weet dat ik het meen,
Ik volg je, ik volg je al dagen,
Er zijn geen geheimen voor jou,
Je kunt me lezen wanneer je wilt,
Alle verhalen die uit mijn mond vallen,
Deel ik omdat ik van je hou,
Een bitterzoete pil,
Na alles wat ik heb gezegd te doen,
Waarvan ik dacht dat het lukte,
Duurde begrijpelijk, te lang,
En maakt nu geen enkel verschil.