Leven
Láten leven
Ik ben het zat
Wil het allemaal opgeven
Maar stoppen met m'n leven?
Ik voel zoveel verdriet
Me láten leven
Dat wil ik niet
Macht over mijn leven
Niet ikzelf, maar andere mensen
Gewoon mijn eigen leven
Moet ik nog meer wensen?
Gewoon mijn eigen leven
Niemand die me voor de voeten zal lopen
Me niet meer láten leven
Ik kan het alleen maar hopen ...