VOEDSEL VOOR DE MENS
Veel groen en wat gele bloempjes
het kruidenvrouwtje op pad geweest
Die moeten nog gedroogd en die
kunnen in een raapzaad oliebad
Een dame in keramiek beschouwt
de dwerg narcissen in tegenlicht
Ergens ben jij daar ook, geconcentreerd
aan de achterkant van de camera