Liefste ,
Mag mijn liefde jouw hart weer raken.
Mag ik jou het best Van mezelf geven,
En jou elke dag weer opnieuw gelukkig maken.
Zullen wij samen dagelijks aan ons toekomst bouwen,
Met de belofte dat ik voor jou zal vechten en altijd van jou zal blijven houden.
Met jou samen 1 zijn ,
Er is niets lievers wat ik wil.
Ik hou van jou zo ontzettend veel...