Wanneer het leven verstilt
Je adem stokt
En je niet begrijpt
Waarom de wereld
Door blijft draaien
Als de voetstappen
Verder lopen
Ook zonder jou
Je wilt schreeuwen
Maar het geluid
Niet verder draagt
Dan je eigen muren
Wanneer alleen de hemel
Met je meehuilt
De mensen niet begrijpen
Stemmen verstommen
De deuren zich sluiten
Wacht ik op je
Want ik ken
De plek
Waar het leven verstilt