MAGERE HEIN WIJ ZIJN
Dit jaar toch de griepprik nemen
voor de broodnodige zekerheid
laten we dit schrijven in de natheid
van het het raam, daarna zemen
Niet gemaakt voor de eeuwigheid
geen chirurgisch stalen benen
maar van klei, desnoods lemen
om te aarden en te verstenen
De letters beginnen uit te lopen
niet omhoog, maar naar beneden
aangetrokken door de zwaartekracht
gekropen terwijl jij hartelijk lacht