Lieve Vadertje tijd & Moeder natuur,
Ik weet het is niet overal rozengeur en maneschijn,
maar toch zou ik jullie een ding willen vragen.
Willen jullie alstublieft stoppen met ruzie maken
Jullie onderburen hebben last van al dat geknetter en gekletter
ze kunnen het niet meer aan horen ze verlangen naar de rust het zonnetje en de aankomende zomer.
Maar ook makken jullie je zoon Zeus zo boos met jullie geruzie en dat laat hij zijn omgeving ook wel weten de lichtflitsen en knallen komen uit zijn lichaam en de onderburen vinden dit totaal niet leuk.
En dan jullie andere zoon Jupiter moet zo hard huilen dat zelfs jullie onderburen weg drijven van zijn tranen
Huizen zelfs niet meer bestand zijn hier tegen en het binnen net als buiten reggend van zijn verdriet.
Dan jullie zoon Re of Ra hoe jullie hem ook noemen probeert steeds tussen jullie te komen.Hij probeert jullie ruzie te sussen hij probeer Zeus te kalmeren en Jupiter te troosten, maar Re of Ra is soms niet krachtig genoeg om zijn zonnestralen te laten schijnen over de wereld.
Luister alstublieft naar Re of Ra en stop met ruzie maken, en laat weer een lach op ieders gezicht verschijnen want echt dat maakt de wereld een stukje zonniger.
met lieve groet,
jullie onderbuurvrouw Big Lady