De allermooiste vriendschap
Die hebben wij
Onze vriendschap is zo bijzonder en heel hecht
Zo puur en zo echt
Wij hebben vriendschap voor het leven
Het is zo fijn dat wij dit aan elkaar kunnen geven
Vriendschap is ook houden van elkaar
En jij zal het altijd zijn die ik in mijn hart bewaar