Eens mijn heldin en van zovelen was jij
filmactrices zijn van iedereen
Wie zij werkelijk was, dat kon me niet schelen
deze ene zou me nooit kunnen vervelen
Ik voelde de jaloersheid van het niet willen delen
zelfs in de bioscoop met zoveel mensen om me heen
Nu ik meer over je weet, jouw strijd om meer te zijn
dan een droom en de werkelijkheid te vinden