Zomerschoenen op de straatstenen
Mijn zwarte stapschoenen zijn verdwenen
Eindelijk heb ik met mijn grote schoenmaat
Een schoenensoort die me goed staat.
Net als Assepoester op het bal,
Schoenen waarmee je opvalt.
Zilver en sprankelend, zomers en blij
Maken deze schoenen me een beetje vrij
Vrij van me niet meisjesachtig voelen,
Vrij van lange wandelingen naar onhaalbare doelen
Zilver en elegant-
Voel ik me weer als een dame zo charmant.