GEPAST ZWIJGEN
Laten we het daarover
niet meer hebben wie
het eerste zal gaan
Vergeten hoe
de breekbaarheid
van de goedheid
op moet wegen tegen
het eeuwige van schoonheid
om die reden kwetsbaar is
als de bloesem van de appelbomen
het ruisen van de bladeren
de korte val, die met de koude komt