Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
sterren fluisteren in mijn oor
De sterren die fluisteren in mijn oor
De vooruitgang het geheim
dat ik van hun hoor
hoe de toekomst er voor staat
voor wie en waar
mensen nog voor gaan
opgeven is is niet van toepassing
maar de vooruitgang
is de grootste verassing
wat en wie zal onze toekomst schrijven
of wie zal er met het hart overwrijven
een geest zal het schrijven overschrijven?
of het lampje het licht
die in ons hoofd zit
laten doven
dat laat alleen het licht
de sterren boven
ons horen
wie de ogen zal sluiten
wie zal verder zweven in de wind
zo vrij en vleugelslief
daar buiten
wie zal in herinnering blijven
wat zal beslissen
wie zal ons de dood uitdrijven
wat zal de mens zich nog vergissen
Reacties op dit gedicht
Werner S vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
teun hoek
:
Zondag, juni 23, 2019 20:21
verborgen toekomst gelukkig maar th
Over dit gedicht
Auteur:
Werner S
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
23 juni 2019
Thema's:
[Fictie]
[Spiritueel]
[Historie]