DE HANDVOL SCHERVEN
Jij tekende met henna op je linker
met jouw rechterhand, vervolgens
met je linker op je rechter, jij keek
op en zag mij staan, jouw bovenlip
krulde zich op en ik voelde me verloren
tussen hemel en aarde in, jij leek
me in mij te boren, bij mij te horen