ik berg mijn emoties in mijn hartkamer
jij bent de hand en vingers
die dienen om deze gevoelens los te spelen
jouw vingers en handen zijn de hamer
hopeloos ben ik aan het wachten op deze slag
opgewekt wakker worden naast zo een mooie vrouw
met iemand samen in een lieve sympathieke lach
als ik patriotistisch was
plante ik mijn hart in dat van jouw
omdat ik bij je wil zijn
in dat mooie romantisch huisje
dragen we samen ons kruisje
mijn hart logeert bij jouw
en jouw hart tegelijk bij mij
dit enige leven
dit alles
is toch niet overdreven
wat in mijn leven past
dit alleen…bij jouw zijn
maakt mij blij