Naar de hemel bidden wij voor vrede
Want iedereen heeft daarvoor hun reden
Gezondheid voor allen wie leeft
Want god stuurt die engel
die ons vergeeft
Bedoelt om te streven naar elkanders verschillen
Leven om in gods verblijf te willen
Een ster dooft haar vlam
Voor een ander levens plan
Een wezen vertrokken naar gods eigenbeeld
Een ziel dat door hem is geheeld
Tergelijkertijd is er een ziel door hem verdeeld
een oog die de wereld kan ontdekken
een zicht die van iemands kracht
de wereld wil uit trekken
de aankomst…
een herinneringen die de omgeving zich bood
naar het einde verhaal
verteld god...
deze ziel terug in de dood
een spreuk zo krachtig
en machtig groot
in de hemel zo prachtig
de ster die voorbij schoot
wij zijn
een klein
voorbijgaan
waarin god op
de rug gezien ons,
grote rustelozen voorging
om verbond aan het licht
te brengen, opdat ook
wij dit verlangen
te verlengen.