VOOR DE MAKER
De foto toont de waarheid
van een moment waarop het woord
zich koestert uit een wrede mond
Gevangen in het groen, terwijl
in de beek een tijger loert
naar het vlees van dichters
Maansteen en obsidiaan, die samen gaan
houden de wacht bij Poëzie in de Pastorie
in Sint-Pieters-Rode 7 juni 2019