Frisse wind in mijn hoofd-
Oude wonden zijn gedoofd
Ik voel me weer verliefd
Een emotie die door de kilte klieft.
Ik weet niet eens je naam
Ik weet niet of ik een vergissing bega
Ken je mijn beruchte faam?
Ondanks dat wil ik dat ik naast je sta
Ik wil eindeloos met je knuffelen in bed
En samen uitgebreid ontbijten 's ochtends vroeg
Ik ben zoveel om je gaan geven,
ik hoop niet dat ik je wegjoeg
Nee toch?
Geen mysterieuze knappe vreemde man
Geen liefde die mij de broodjes aangeven kan
Terwijl ik iedere dag maar slaap tot zeven
Terwijl ik hier weer eenzaam de wekker zet.
De verliefdheid blijft maar aanhouden,
en verlicht mijn zware dag.
Ik ben meestal zo behouden
Ik wens dat ik je met heel mijn hart beminnen mag.