Het is zo fijn om me aan jouw te warmen
Bescherm me, bescherm me, met je mannelijke armen
Hou me teder vast, en kus me lief en fijn
Als het gesternte goed staat, wil ik voor altijd met jouw zijn.
My Darling, ik wil je hebben en je tegen me aan
Jij hebt me gered, jij kan monsters verslaan.
Was je maar van mij... wat voelt je warmte fijn
Als je zo van me houd en op zielsniveau begrijpt
Ik wil me veilig voelen, Ik- die van dag tot dag wegkwijn
Terwijl mijn zoete liefde ook met de dag rijpt.