Op de snelweg van het leven,
leerden wij elkaar kennen.
We hebben heel wat uren gepraat.
Onze vriendenkring breidde zich uit.
Er waren er bij die kwamen
en ook die gingen.
We deelden alle vreugde en verdriet met elkaar.
Toen kwam voor ons beiden
een zware zwarte tijd in ons leven.
De zware storm vernietigde de stroom die ons verbond
op onze wegen kwamen zware obstakels.
Nu lopen onze weg ver uit elkaar.
En tracht ik naar de dag dat de stroom weer is hersteld
en onze wegen opnieuw naast elkaar lopen