Geef
geef mij je hand
ik zal je leiden
door deze wereld
doorheen je leven
Kom
kom met me mee
ik zal je laten zien
dat deze wereld magisch is
het leven zelf gebetoverd is
Kijk
kijk dan toch om je heen
ooit zal ook jij ontdekken
het mooie van de wereld
de schoonheid van het leven
Voel
voel mijn liefde voor jou
liefde is een wens, van mij voor jou
die onze wereld verovert
die ons hele leven betovert
Leef
leef met mij
ik hou van jou
Hou
hou van mij
ik leef voor jou
Wees voor mij de wereld
ik zal jou mijn leven geven
ยงยง