een hart gestolen van een bastaard
ik ben die prins
die gevallen is van het witte paard
zeeen van tranen geven mij de uitvaart
ik ben vervallen als een lot etenswaar
wie heeft deze kaarten geschud
een hart dat leeggezogen is
en emotioneel blut
loop ik in een steeg rond als een zombie
zo gebroken dat de flikken
mij oppakken in hun combi
mijn tranen blijven vallen
in droge valleien
blijf ik vallen over mijn ophou kaseien
ophoudende kritiek maakt mij ziek
de kaseien zijn in duizend stukken gegooid
het zand is in mijn ogen gestrooid
een modder waar ik doorheen moet
mijn tranen vallen in eb
en in zoute vloed
de grens is bereikt
het loopt over
mijn kokend bloed
het gevoel lijkt nu wel eindeloos leeg
nu voel ik het juiste gevoel
dat ik van mijzelf kreeg